Kabede Gerceklesen Olayla Ilgili

15 Eylül 2015 Salı


* Kabe'deki olay, Sionistler'in güç gösterisidir.
Olayın, 11 Eylül'de gerçekleşmesi,
Olaydan yarım saat öncesine kadar havanın açık olması,
Mekke'de daha önce görülmemiş bir şekilde kum fırtınasının çıkması,
Yıldırımın, vincin ucuna yada altına değil de gövdesine düşmesi,
Yalnızca söz konusu vincin, Kabe'ye dönük olması ve üzerinde denge ağırlıklarının bulunmaması,
Kabe'deki inşaatı, Bin Ladin Grubu'nun üstlenmesi,
Olaydan 1 gün önce New York'taki Dünya Ticaret Merkezi'nin üstünde gökkuşağı görülmesi, bu olayın, Sionistler'in güç gösterisi olduğunu gösterir.
11 Eylül Olayları'ndan 14 yıl sonra bu olay gerçekleşti, İkiz Kuleler'in yerine inşa edilen Özgürlük Kulesi'nin inşaatı 2014'te bitti, Justin Bieber'ın Where Are Ü Now klibinde 11 Eylül Olayları'nı Bush'un düzenlediğini 1:40'ta itiraf ediyorlar.
Gökkuşağı, Lucifer'in, yani şeytanın sembolüdür.
Haarp teknolojisini kullanıp hava koşullarını değiştirebiliyorlar, 11 Eylül Olayları'nda birçok konuda deşifre olmuşlardı, ancak bu kez hava koşullarını ve iklimleri değiştirebilen, depremlere neden olabilen Haarp makinesini kullandılar, çoğu insan, bu makinenin ne olduğunu bilmediğinden uyanamadı.
Allah, bunlara müsade ediyor, bir noktadan sonra düzenlerini yıkacak.
"Hile yapıyorlar, çünkü zayıflar. Biz güçlüyüz, o yüzden bizden korkuyorlar." Avrupa Hun İmparatoru Attila.
Fitne [bid’at, sapıklık, küfür] yayıldığı zaman, hakikati, doğruyu bilen, [imkanı nispetinde, söz ile, yazı ile, medya = tv, radyo, gazete, dergi ile] başkalarına [mümkün olan heryere ve herkese] bildirsin, imkanı var iken [bir engel de yok iken] bildirmezse, Allah’ın, meleklerin ve tüm insanların laneti onun üzerine olsun. Hadis-i Şerif. Deylemi

1 yorum:

  1. 2009 larda zannedersem ustat aytunc altindal bluebeam projesinden bahsetmisti ve hedefleri kutsal topraklarda hazirlayip müslümanları kandırmak icin gökyüzünde sahte mucizeler gerceklestirecekler demisti .... mekanin cennet olsun

    YanıtlaSil