Chemtrail Sprey Ve Korunma Yollari

11 Aralık 2015 Cuma

CHEMTRAIL SPREY ve KORUNMA YOLLARI !!!!!!!!!!
* Chemtrail konusunda en detaylı paylaşımlardan biridir.
* Durum gerçekten de çok vahim ve insanların bu konuda bilinç sahibi olmamaları da ayrı bir vahim durum.
* Chemtrail Spreyler'in oluşturduğu kuraklık sayesinde, çok yakında su sıkıntısı ve Hz Yusuf'un zamanındaki gibi bir kıtlık yaşanacak.
Bu Chemtrail Sprey paylaşımımızın eşi benzeri yok, üniversiteli öğrencilerin de ödev için talep ettiklerinde gösterdiğimiz paylaşım, bu paylaşımı alıp sunum yapanların yanısıra kitabında yayınlamak için izin isteyenler de oldu, Ahmet Maranki'nin de sitesinde bir kısmını yayınladığı paylaşım, yabancı sitelerden de derlediğimiz bilgiler var, sürekli yeni bilgiler ve linkler ekledik, kıymet bilen için muazzam bir kaynak, paylaşımın bulunduğu albümü de mutlaka inceleyin.
Chemtrail Spreyleme (Kimyasal Bulutlar), İlluminati tarafından neden yapılır?
1. Chemtrail Spreyleme, Alüminyum, Stronsiyum, Baryum ve Kükürt Dioksit karışımıdır, insanların kısırlaşması, daha kolay hastalıklara yakalanması ve daha çok ilaç tüketmesi için yapılır.
2. Tarımsal alanların normal tohumlar ile ekilmesini önlemek ve GDO'lu tohumların (Monsanto şirketinin tohumlarının) ekilmesini yaygınlaştırmak için yapılır, çünkü "Alüminyum, Kükürt Dioksit ile temas eden toprak, normal tohum ile ürün vermez ve Kuraklık oluşur."
3. Haarp Teknolojisi ile iyonosferi, Hava durumunu olumsuz etkilemek, Fay hatlarını harekete geçirmek ve Depremlerin daha çabuk gerçekleşmesini sağlamak için yapılır.
4. Yalan olarak, insanlara ve devletlere, Küresel ısınmayı önlemek için, sizin iyiliğiniz için yapıyoruz denir ve onlardan katkıda bulunmaları istenir.
İnsanlığın sonunu getirebilecek H3N2 ve H3N3 virüslerini yayan Chemtrail Sprey'e karşı alınacak ilk tedbir, burundan nefes almaktır. Burun, hem klima gibi soğuk havayı ısıtır, sıcak havayı soğutur, hem de mikropların gelmesini engeller.
Gribe yakalandığını anlayanlar, 2 gün oruç tutarsa çok çabuk iyileşir.
Grip < Domuz Gribi < H3N2 < H3N3
H3N2, domuz gribinden daha tehlikeli, bu salgının zararları normal gripten çok daha fazla. Salgın, normal gripteki belirtilere ek olarak kusma, bulantı ve karınağrısı belirtilerini gösterir.
Boeing 747 Chemtrail Sprey Varilleri:

H3N2 virüsünden sonra çok daha tehlikeli bir virüs geliyor: H3N3. Bu virüs, hayvandan insana geçme geni taşıyor ve H3N2'den çok daha fazla kişinin ölümüne sebep olacak. Domuz gribi aşısının H3N3'ü tetikleyecek olması da ayrı bir vahim durum. Bu virüs, 5 kişiden 1'inin ölümüne sebep olma potansiyeline sahip.
H3N2 virüsünü almamaya dikkat edin, çünkü bu virüsü alanlar H3N3 ve diğer hayvan virüslerine karşı etkisiz kalacak. Burnunuzdan nefes alın, gerekirse ağzınızı ve burnunuzu kapatın (Mutlaka), spreysiz bir zamanda dışarı çıkıp oksijen depolamaya ve nefesinizi uzun süre tutarak ciğerlerinizi açmaya çalışın, güneşte en az 10-15 dk kalarak d vitamini depolayın ve doğal et-sebze-meyve gibi bağışıklık sisteminizi güçlendirecek gıdalara yönelin, bol bol namaz kılın, abdest alarak en önemli akupuntur bölgeleri uyarılır, namaz kılarak da çakralar açılır, Kıble yönüne dönerek de Galaksi'deki yıldızlara uyumlu manyetik bir bölgede (Dünya'nın Altın Oran Noktası: 1,618) durulur, bu sayede birçok rahatsızlık ve hastalığa karşı vücut daha dirençli olur.
Chemtrail Sprey ve Haarp, Sionistlerin dünya hakimiyeti için oluşturdukları sistemin, ABD'nin Georgia Eyaleti'ndeki nükleer bombalara dayanıklı Rehber Taşları üzerine 8 dilde yazdıkları 10 emrinden ilki olan "İnsan nüfusunu doğayla orantılı olarak 500 milyonun altında tut" sözünün gerçeğe dönüşmesine çalışmakta kullanılan, insanlık ve dünya için çok büyük felaketleri beraberinde getiren bir teknolojidir.
Chemtrail Sprey, uçaklardan salınan, Ebola, H3N2 ve H3N3 virüsü, başağrısı, alerji, deri döküntüsü, Alzheimer, astım, psikolojik rahatsızlıklar, göz, solunum, sindirim ve sinir sistemi hastalıkları, kanser ve hatta ölümlere bile yol açan, yağmur ve kar şeklinde ph değeri yüksek (asit haline gelmiş) yapay yağışlara, iklim değişikliklerine, depremlere ve mikrodalga (Microwave) etkisiyle küresel ısınmaya neden olan, çeşitli virüsler ve böcek ilaçlarından oluşan kimyasal spreydir.
Chemtrail Sprey'in yeni tanımı: Bu spreyler, insan vücuduna yönelik bir nano-teknolojik içerik aşılama işlemidir. Bu nano partiküller, insan beynine yerleşip insanların Cinlerle etkileşimini kolaylaştırarak tek merkezli denetleyen, her düşünceyi ve niyeti yakalamaya çalışan, gerekirse bireylere taarruz düzenleyebilecek bir çalışmadır.
Normal bulut pamuk gibidir, dairesel hatları vardır, Chemtrail Spreyler çizgi halinde ve çarşaf gibidir. Haarp makinesi kullanılarak radyo dalgalarıyla bu spreyler dağıtılarak bulut haline getirilir.
Chemtrail Spreyler, D vitamini almanızı engelliyor. Hergün 10-15 dk güneşlenip günlük D vitamini ihtiyacınızın tümünü karşılayabilirsiniz. Bunun dışında peynir, kahvaltılık gevrek, tereyağı, yumurta, mantar ve yağlı balık gibi gıdalara yönelmeniz gerekir. Eksikliğinde kemik, solunum, psikolojik, kas, kalp, böbrek, diyabet, kanser gibi konularda rahatsızlıklara neden olur.
Bu aralar rüya görmede, doğruyu yanlıştan ayırt etmede güçlük, çözülme, idrak, bilinç ve hafıza kayıplarında artış var. Son zamanlarda yaşlı kadınlarda baş dönmesi ve göz küçülmesinde artış gözlemleniyor, yaşlılara dikkat edelim. Bu konudaki teknolojilerinde kendilerini çok geliştirdiler.
İnsanları psikolojik olarak etkilemekle kalmıyor doğaya da aşırı bir şekilde zarar veriyor. Toplu yunus, balina, kuş vb hayvanların ölümlerinin sebebi HAARP'in yaydığı olumsuz dalgalar ve Chemtrail Spreyler'den gelen kimyasallardır.
HAARP Deprem Makinesi'yle koordineli bir şekilde çalışan bu sistem, son zamanlarda özellikle psikolojik rahatsızlıklara ağırlık vermektedir.
İlaçlar satılsın diye domuz olmayan yerde domuz gribi, insanlar dağlara çıkmaktan korksun, teröristler rahat dolaşsın diye kene olmayan yerde kırım kongo kanamalı ateşi, evde beslenen tavukları azaltıp insanları fabrikasyon tavuklara bağımlı yapmak için kuş gribi, Türkiye'nin imajı bozulsun, et sektörü karışsın diye deli dana hastalığı vb birçok hastalık ve rahatsızlığın bu spreylerden geldiğini, bu spreylerin içinde çeşitli üretilmiş virüsler olduğunu bilmeyenler için bir kez daha belirtiriz.
Chemtrail Spreyler, bazı yerlerde Morgellon isminde nano-teknolojik, fiber optik bir veba hastalığına neden olan parazit oluşturmaktadır. İplik gibi bir şekli olan parazit, dolaştığı deride yanık izi yada mutasyona benzeyen ciddi tahribatlara yol açmaktadır.
Yeryüzündeki oksijen miktarını azalttığı için yerkürede, adeta hapşırmak isteyipte bir türlü hapşıramayan bir insanın nefes darlığı etkisini göstermekte, bu da depremlerin şiddetini ve süresini arttırmaktadır.
Bu kimyasal böcek ilacı, kanserojen ve kimyasal toksin olduğundan, EPA tarafından 1983 yılında yasaklanmıştır. Bugün geliştirilmiş, kısa ve uzun dönemde, çok daha çeşitli rahatsızlık ve hastalıklara neden olabilecek kadar etkili hale getirilmiştir.
Chemtrail Spreylerle oluşturulan yapay bulutlar, Güneş'in ve Yıldızların bölge üzerindeki olumlu etkilerini kırmakta, bu da insanları içine kapanık, paranoyak, bencil ve duyarsız yapmakta, depresif rahatsızlıklara, asosyalliğe, burun tıkanıklığı ve dolayısıyla nefes düzensizliğine, düşünmeyi engellemeye, kısaca çok büyük bir toplumsal kaosa neden olmaktadır.
Chemtrail Spreyler, Kırmızı Göz hastalığına da neden olmakta, bu hastalığa yakalananlardan mümkünse uzak durulmalıdır.
Son zamanlarda geceleri de Chemtrail Spreyleme yapılmakta, gecenin karanlığında elinize bir fener alıp etrafa tuttuğunuzda toz halinde zehirli nano parçacıklarını görebilirsiniz.
Chemtrail Sprey için kısaca toplumsal ve biyolojik bir terör diyebiliriz. 
Oluşturdukları yapay bulutlar ile havadaki nem oranını da arttırmakta, mevsimleri birbirine karıştırmakta, çeşitli kuş ve böcek türlerinin yok olmasına neden olmaktadırlar.
İçinde Civa, Baryum, Aluminyum gibi maddeler de bulunan Chemtrail Spreylere karşı ilk en büyük tepkiyi Almanlar göstermiştir. Şimdilerde en büyük tepkiyi Amerikalılar gösteriyor. Chemtrail Spreyleme yapılırken Amerikalılardan bazıları bildiği bütün küfürleri sayıyor, küfür yanlış birşey ancak burdan durumun ciddiyetinin ne kadar farkında olduklarını anlıyoruz.
Edward Snowden, hükümetin Chemtrail Spreyler için Monsanto firması ile anlaştığını açıkladı. Monsanto, tüm tohumların kontrolünü sağlamak isteyen, GDO'yu yayan ve teknoloji konusunda Microsoft ile ortak hareket eden, Biyolojik Soykırım, Biyolojik Silah kelimeleriyle özdeşleşmiş bir firmadır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder