Enerji Savasi,Ley Hatlari,Mimari Ve Enerji

11 Mayıs 2015 Pazartesi

Oncelikle Belirtmek Isterim Ki Biz Farkinda Olmasakta Dunyamizda Buyuk Bir Enerji Savasi Var.Ve Istesekte Istemesekte Bizler Bu Savasin Bireyleriyiz.Yaptigimiz Her Hareket Bu Savasa Etki Ediyor.Peki Bu Bahsettigimiz Enerji Ne Tur Bir Enerji?
Dunyada ki Her Bir Savasta Her Bir Dusuncede Her Bir hikayede Iki Taraf Vardir Iyi Kotu Aydinlik Karanlik Yalan Dogru Vs.Aslinda Enerji Hep Var ve her yerdedir.Insan kendiside Enerjiden olusmaktadir. Yalniz Bu Enerjinin Ne Tur Oldugunu Biz Belirleriz.Bu Savastaki Enerji 2 turdur.
1-Pozitif Enerji
2-Negatif Enerji
Peki Biz Bu Enerjiye Nasil Etki Ediyoruz? 
Soyle Bir Sey Dusunun Eger Herkesin Mutlu Ve Sicakkanli Oldugu Bir Sohbet Ortamina Uzgun Ve Mutsuz Sekilde Dusseniz Bile Siz Onlardan Etkilenir Ve Daha Iyi Hiss Edersiniz.Yada Sizin Bir Arkadasiniz Cok Uzuldugunde Sizde Uzulursunuz.Bir Camiye Girdiginizde Oradaki Ruhani Enerjiyi Hemen Hissedersiniz.Burdan Su Anlami
Cikariyoruz.Etrafinizdaki Enerji Sizi Etkiler.Sizde Kendi Enerjinizle Etrafdakilari Etkilersiniz.
Simdi Pozitif Enerji Yayan Yerlere Bakalim.
Kiliseler:
Hristiyanlik Her Ne Kadar Bozulmus Paganlasmis Gercek Inancini Ve Hak Dini Kaybetmis Olsada Kiliseler Yapi Geregi Olarak Olumlu ve Ruhani Enerji Yaymaktadir.Gelecek Konulardan Birinde Gercek Iseviligi ve Simdiki Paganistlesmis Hristiyanligi Anlatacagim.O zalimler, "Allah kendisine çocuk edindi." dediler. Hâşâ, O sübhândır. Doğrusu, göklerde ve yerde ne varsa O'nundur. Hepsi O'na boyun eğmiştir.(Bakara Suresi,116)



                                                                                               
                                                       Sinagoglar:

Yahudilikte Zaman Icinde Buyuk Degisimlere Ugramasina,Kutsal Kitap tevratin Tahrif Edilmesi Ve Tevrat yerine Yahudi Din Adamlarinin Yazdigi Talmud'da Olan Kanunlara gore haraket Etmelerine Ragmen Sinagoglar Da Yapi Geregi Olumlu Enerji Yayarlar.Cunku Inandigimiz Allah Birdir.Ve Bizim Inandigimiz Iman Ettigimiz Peygamberlerin Coguna Inaniyorlar.Ve Bunuda Belirtmek Isterim Ki.Her Yahudi Siyonist Ve Kabalist Digildir Bu Yuzden Yahudilere Karsi Nefret Ve Kin Olmamali.Bu Konudada Yazilarim Olucak.Yahudi Sinagoglariyla Hristiyan Kiliselerinin Yaydigi Enerji Tahminimce Aynidir.





Camiler:
Islam Hak Din Oldugu Ve Tek Olan Allaha Yani Gercek Yaraticimiza Iman Ettigi Icin Camiler Yer Yuzunde En Guclu Pozitif Enerji Yayan Ibadet Yerleridir.Genelde Kubbelerden Ve Sekizgen Minarelerden Olusur.Gunde 5 Vakit Namaz Kilindiginda Etrafa Buyuk Miktarda Pozitif Enerji Yayilir.Bu Arada Unutmadan Sunuda Soyleyeyim Dunyanin Altin Orani Mekke Sehri Dir Mekkeninde Altin Orani Kabedir.Yani Dunyanin En Buyuk Enerji Merkezi Kabedir.


Simdi Negatif Enerji Yayan Mabetleri Inceleyelim.
Piramitler:
Mimari Bakimdan Inanilmaz Guclu Enerji Yayapilecek Yapilardir.Peki Kim Yapti?Nasil Yapti?Tarihde Yazmaz Bu Yuzden Herkes Bir Sey Soyluyor Uzaylilar Yapti Cinler Yapti Binlerce Kole Yapti Vs.Iste Bunlarin  Hepsi Tarihte Yazmadigi Icindir Cunku Onlar Kendi Okulist Inancindan Haberdar Olmamizi istemiyor.Su An Dunyaca Unlu Elitler Kendini Musulman Hristiyan Yada Yahudi Olarak Gosteriyorlar.Ama Gercekte Seytana Tapiyolar.O Yuzden Iz Birakmamaya Gizli Olmaya Ozen Gosteriyolar Cunku Okult Kelimesinin Anlami Zaten Gizli Demek.Eger Biz Seytanin Varligindan Gercek Oldugunu Ogrenirsek O Yuzden Onlarin Dinsizlestirdigi Onca Insan Tanrinda Varligini Kabullenmis Olur Yani Seytanin Varliginin Ispatlanmasi Tanriyida Ateistlere Ispatlar.
Luxor Oteli:














Beyaz Saray:













Louvre Piramidi:











Pentagon:
Pentagonmu Yoksa Pentagrammi? :)












Burj Khalifa:
Etrafindaki Tum Enerjiyi Emecek Kadar Guclu Bir Mimarisi Var.













Ikiz Kuleler:
Yeni Sekuler Duzenin Kurulusuna Baslandigini Simgelemek Icin Ozel bir Rituelde Kullanilmistir.9/11









Ley Hatlari:
Evet Arkadaslar Simdi Gecelim Ley hatlari Konusuna.Ley Hatlari Dunyanin Belirli Yerlerinden Gecen Hatlardir Bu Hatlarin Gectigi Yerde Yapilicak Ritueller Pozitif Yada Negatif Enerjiyi Cok kuvvetlendire Bilir Bazi Noktalarda Ley Hatlari Kesisir.Kesisme Noktasinda Yapilan Ritueller Ise Pozitif Yada Negatif Enerjiyi Binlerce Kat Kuvvetlendirir.




Onlar Ley Hatlarini Nasil kullanacaklarini Iyi Biliyorlar.Nesillerdir Gelen Kutsal Geometri,Ley Hatlari Ve Yapilacak Ritueller Birlesince Buyuk Enerji Kazaniyolar.Ve Bu Enerji Ile Bir Yildiz Geciti Aciyorlar.Bu Gecitte Onlara Boyutlar Arasi Varliklarla Iletisim Kurmalarina Yardim Ediyor.Onlar Bu Yol Ile Lusifere Hizmet Ediyorlar.Soyle Dusune Biliriz Deccal Onlar Lusifer Diye Biliyor Negatif enerji Ile Besleniyor Kuvvetleniyor.Ve Yeteri kadar Guclendigi Zaman Ortaya Cikacaktir...
Firavun (alayla) dedi ki:Ey Haman,bana yüksek bir kule bina et;belki o yollara ulaşabilirim.(Zumer Suresi,20)

 Dikkat ediniz,gün gelecek insanlar yüksek bina yapmakta birbirleriyle yarış            edecekler.''(Buhari,Fiten,25:Tevrid-i Sarih Tercümesi:1/58)

1 yorum:

  1. Firavun (alayla) dedi ki:Ey Haman,bana yüksek bir kule bina et;belki o yollara ulaşabilirim.
    Bunun doğrusu(Mü’min Suresi 36. Ayet)olmalıdır;
    Kaynak:https://kuran.diyanet.gov.tr/tefsir/M%C3%BC'min-suresi/4169/36-37-ayet-tefsiri

    YanıtlaSil