Kraliyet Ailesi Ve Firavun Baglantisi

23 Nisan 2015 Perşembe

Kurani Kerimde Musa Peygamber Ile Firavun Hakkinda Bilgiler Mevcut.Firavuna Ne Kadar Delil Gosterildiysede O Tek Olan Allahi Kabul Etmedi Ve Ona Karsi Cikti.Kurandaki Firavun Karakteri Firavun Olarak Olmasada Her Devirde Vardir.Iste Gunumuz Firavun Soyu ve Delillerimiz..


1- Resul Yakupun tasi Kralicenin Tahtinin Altinda Ne Ariyor?


2-Neden Kralice Hep Simgesel Bir Misir Basamak Piramidinde Taclandirilir?

3-Kraliyyet Tacinin Tabaninda 12 ibrani Kavmi simgeleyen 12 tas bulunmaktadir.12 Kavmi Simgeleyen Bu Taslar Kenan Ulkesi Rahiplerindede Bulunmakta.

4-Britanya Bayraginda Yakupun 12 Kavminin Yeniden Birlesmesini Simgeleyen Motifler Vardir...


5-Kraliyet Asasi Misirdan Gelmektedir.Misir Tanrisi Amen Ve Kendilerini Tanri Evlatlari Olarak Tanitan Misirli Firavunlar Tarafindan Tasinmaktadir.Kraliyyet Asasi Su Anda Firavunlarin Soyundan Gelen Kralice Tarafindan Tasinmaktadir.Asasinda Dunyanin En Buyuk Elmasi Afrikanin Yildizi Bulunmaktadir.

6-Kralicenin Cezalandirma Kirbaci(Yukardaki Resme Bakin) Kismen Kolunun Altinda Gizlenmistir.Bu Kirbac Yine Eski Misir Firavunlarindan Gelmektedir.
 


7-Hakimler Ve Kralicenin Ust Duzey Memurlarinin Kullandigi Basliklar Eski Misirdan Gelmektedir.
Gordugunuz Gibi Gunumuz Firavun Soyunda Degisen Bir Sey Yok Firavunda Olan Ne Ozellik Ararsaniz Bulursunuz Bunlarda.Firavun Ailesi Ensest Iliskiler Kuruyodu Baba Kiz Anne Ogul Gibi Kural Suydu ki Mutlaka Akrabalar Arasi Iliskiler Kurulacak Ki Para Ailede Kalsin.Bu Gibi Akrabalar Arasi Iliski Kanunu Hala Gecerli...

Rahman Ve Rahim Olan Allahin Adiyla.Andolsun,Firavun Hanedaninada Uyarilar Gelmisti.(Kamer Suresi)



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder