Firavun Soyu Ve Ice Melezlenme

27 Nisan 2015 Pazartesi



DeCCaL'e Hizmet Eden Soy:
Sunu Kavramak Gerekir Ki Bizler Su Anda Ahir Zamanda Yasiyoruz.Bunu Kabul Etmeyenlerinizde Olsa Buna Bizlerden Baska Inananarda Var.Bizler Daha AhirZamanda Yasadigimizi Bile Kabul Etmiyoruz Ve Mehdinin Gelisi Icin Hazirlanmiyoruz Ama Karsi Taraf Is Basinda...Deccale Hizmet Edenler Onun Gelisi Yakin Olsun,Uzak Olsun Farketmez Onun Gelisine Zemin Hazirlamak Icin Binlerce Senedir Calisiyorlar.Hatta Firavundan Gelen Kocaman Soyun Bile Neredeyse Her Ferdi Bu Ise Emek Veriyor.Su Anda Dunya Ulkelerinin En Onemli Isimlerinin Cougusu Ya Bu Soydan Geliyor Yada Bu Soya Hizmet Ediyorlar.
Daha Oncede Belirttigim Gibi Bu Soy Firavundan Geliyor.Ve Hatta Neredeyse Firavundan Bu Yana Ne Dusunceleri Ne Rituelleri Hicbir Adeti Degismemis.Firavun Doneminde Para Aile Icerisinde Kalsin Diye Ice Dogru Melezlenme Gidiyordu.Aynisi Su Andada Devam Etmekte.
Elimizdeki Kanitlar:
George Bush:
Abraham Lincoln(16-ci Amerika Baskani)-7ci Dereceli
Kuzen
Dick Cheney(44-cu Amerikan Baskan Yardimcisi)-9cu Dereceli Kuzen
Barack Obama(44-cu Amerika Baskani)-11ci Dereceli Kuzen
Marilyn Monroe(Unlu Oyuncu)-9 Cu Dereceli Kuzen
John Kerry(68ci Amerika Disisleri Bakani)-9cu Dereceli Kuzen
Hugh Hefner(Playboy Dergisi Kurucusu)-11ci Dereceli Kuzen

Daha Da Incelerseniz Vlad Tepes,Madonna,Celine Dion,Brad Pitt Gibi Bircok Sahisa Ulasirsiniz.
Peki Benden Size Sorular...
Modern Satanizmin Kurucusu Kimdir Peki?Aleister Crowley.Peki Onun Kizi Kim?Barbara Bush.Bu Kadar Tesaduf Olurmu Peki? Cevabi Siz Dusunun...

George Bushun Kraliceyle Basindaki Konusmasi.
"Bana Ancak Bir Annenin Cocuguna Bakabilecegi Gibi Bakti"

"Rothschild Ailesinin Kurucusu Mayer Amsel Rothschild Kendi Varislerine Dort Sart Koymustu.Bunlardan Ikincisi Akrabalar Arasi Evlilikti.Bu Sayede Aile Serveti Yalnizca Aile Icinde Tutulacakti.Yabanci Sahislarla Evlendikte Ise Yalnizca Cok Zengin Yahudilerle Evlenmek Gerekliydi.Bu Sayede Para Daha Da Artacakti"(George Armstong Rothschild Para Imparatorlugu Kitabi)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder